Antena 3 CNN Politică Antonescu: Nu va urma nimic bun dinspre Cotroceni. Vor continua scenele politice de groază (VIDEO)

Antonescu: Nu va urma nimic bun dinspre Cotroceni. Vor continua scenele politice de groază (VIDEO)

Antonescu: Nu va urma nimic bun dinspre Cotroceni. Vor continua scenele politice de groază (VIDEO)
14 Dec 2009   •   21:59

Crin Antonescu este de părere că, în urma obţinerii unui nou mandat de către actualul preşedinte, "nu va urma nimic bun pentru România dinspre Palatul Cotroceni" şi nici dinspre posibilul "guvern marionetă" al lui Traian Băsescu.

"Cred că vom vedea în continuare scene de groază din punct de vedere politic", a declarat liderul PNL. În cadrul unei ediţii speciale a emisiunii "Sinteza Zilei", Crin Antonescu a vorbit despre rolul partidului pe care îl conduce în viitorul Executiv.




Preşedintele PNL susţine că discuţiile purtate în interiorul partidului au fost "un mod de a spune deschis şi consecvent ce putem şi ce nu putem face pentru societatea românească".

"Cred că nu e nevoie să vă repet că nu am avut şi nu am ca miză personală postul de prim-ministru", a mai precizat Crin Antonescu, adăugând că "în realitate, vom avea probabil în zilele următoare un guvern Negoiţă sau Boc".

În cazul în care noul guvern va fi unul "marionetă", Antonescu susţine că PNL va face "ceea ce, din păcate, e nevoie să facem şi noi şi alţii (...) din 1990". Mai precis, să "inhibe tendinţa unor partide de a deveni partid stat".

Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Sinteza Zilei
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close