Antena 3 Politică Anunț-surpriză făcut de Liviu Dragnea la ieșirea de la vot

Anunț-surpriză făcut de Liviu Dragnea la ieșirea de la vot

26 Mai 2019   •   20:42
Anunț-surpriză făcut de Liviu Dragnea la ieșirea de la vot

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a votat duminică şi la referendum, a declarat că acest lucru nu trebuie să fie o surpriză având în vedere că a spus tot timpul că susţine temele pe Justiţie lansate în consultare publică. 

"Nu văd de ce este o surpriză, pentru că eu am spus tot timpul că susţin temele de la referendum. Este simplu. (...) Dacă n-aş fi vrut să votez, n-aş fi spus dinainte că susţin aceste întrebări", a declarat Dragnea, după ce a votat la Liceul ''Jean Monnet'' din Capitală. 

Întrebat cum comentează că premierul Viorica Dăncilă nu a votat la referendum, Dragnea a spus: "Aşa cum toţi cetăţenii care au votat, unii au votat şi la referendum, alţii nu, aşa şi în PSD". 

"Nu este o zi tristă, ci este o zi bună, pentru că au venit foarte mulţi oameni la vot", a adăugat Dragnea. 

Liderul PSD a venit singur la vot. El a explicat că iubita sa, Irina, a votat duminică dimineaţă la o secţie din Drumul Taberei. "Fiecare e cu treaba lui", a completat el, întrebat de ce nu este însoţit de nimeni de la partid.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close