Antena 3 CNN Politică Avertismentul lui Tăriceanu pentru președintele Klaus Iohannis

Avertismentul lui Tăriceanu pentru președintele Klaus Iohannis

Avertismentul lui Tăriceanu pentru președintele Klaus Iohannis
07 Mai 2016   •   19:18

Co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Galaţi, că i-a spus preşedintelui Klaus Iohannis că în fişa postului şi în Constituţie nu scrie că este consultant electoral, după ce şeful statului a dat sfaturi alegătorilor cum să voteze la alegerile locale, potrivit Agerpres.

"Din păcate, văd că preşedintele ţării are alte preocupări decât problemele majore cu care se confruntă societatea şi cetăţenii. Zilele trecute, în plin scandal din sănătate, domnia sa a ieşit în public ca să dea sfaturi cetăţenilor cum să voteze la viitoarele alegeri locale. I-am spus ieri preşedintelui că în fişa postului şi în Constituţie nu scrie că preşedintele este consultant electoral. Oamenii ştiu ce trebuie să voteze. Sunt convins că dumneavoastră ştiţi ce trebuie să votaţi, fără sfaturile preşedintelui Iohannis", a spus Tăriceanu, într-un discurs susţinut în faţa a aproximativ 3.000 de membri şi susţinători ai ALDE Galaţi.

Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin au fost prezenţi, sâmbătă, la Galaţi, la evenimentul de lansare a candidaţilor ALDE Galaţi la alegerile locale.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close