Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, aviz pozitiv pentru un nou mandat la Ministerul Familiei

Gabriela Firea, aviz pozitiv pentru un nou mandat la Ministerul Familiei

Gabriela Firea, a primit, miercuri, aviz pozitiv pentru un nou mandat la Ministerul Familiei.

Gabriela Firea, aviz pozitiv pentru un nou mandat la Ministerul Familiei
Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iun 2023   •   15:41

Gabriela Firea, care a fost ministru al Familiei în Guvernul Nicolae Ciucă, a fost propusă de PSD pentru a ocupa aceeași funcție și în Guvernul condus de Marcel Ciolacu.

După audierile din comisiile reunite ale Parlamentului, Gabriela Firea a primit  39 de voturi „pentru” și 21 „împotrivă”.

"Sunt onorată să fac parte din echipa miniștrilor PSD care a primit aseară votul de încredere al colegilor din toată țara pentru viitorul guvern Marcel Ciolacu și știu că noi toți vom face politică pentru oameni.

Citește și: Alexandru Rafila, aviz favorabil pentru postul de ministru al Sănătății

Este o imensă responsabilitate dar și o bucurie să îmi pot continua toate proiectele începute sau cele în curs de finalizare pentru creșterea natalității, sprijinirea familiilor numeroase, a celor la început de drum, dar și a tuturor familiilor pentru care luptăm să aibă o viață mai bună.

Ne dorim ca tinerii să crească și să se dezvolte în România, să fie încurajați și să nu își mai dorească să plece din țara în care s-au născut.

O prioritate sunt și proiectele ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse pentru victimele violenței domestice, ale hărțuirii și ale abuzurilor de orice fel, pentru asigurarea egalității de șanse dar și pentru copiii aflați în grija statului", a declarat Gabriela Firea. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Ministrul Familiei
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close