Antena 3 CNN Politică Băsescu analizează varianta de a nu mai candida: Starea economiei, mai importantă decât preşedinţia

Băsescu analizează varianta de a nu mai candida: Starea economiei, mai importantă decât preşedinţia

Băsescu analizează varianta de a nu mai candida: Starea economiei, mai importantă decât preşedinţia
Sursa foto: Traian Bãsescu
30 Iul 2009   •   15:11

Preşedintele Traian Băsescu analizează "în mod deosebit" posibilitatea de a nu mai candida pentru un nou mandat de şef al statului. Băsesscu a declarat joi că o asemenea variantă de acţiune constituie o posibilitate.

"Da, am în analiză şi această posibilitate, sau în mod deosebit această posibilitate", a declarat Băsescu, joi, la postul public de radio, întrebat dacă se gândeşte să nu mai candideze la funcţia de preşedinte al României.

Şeful statului a atras încă o dată atenţia, din nou, că nu a luat o decizie finală, mai ales că în acest moment situaţia economică a ţării este mai importantă decât candidatura sa.

Nu este pentru prima oară când şeful statului leagă o nouă candidatură pentru mandatul de preşedinte de evoluţia economică a României. la mi jlocul lunii mai a acestui an, Traian Băsescu afirma că decizia de a candida pentru un nou mandat va depinde de eventualul "derapaj" economic şi social, condiţionând intrarea în cursa electorală pentru Cotroceni dacă se va dovedi că România este "pe un drum de ieşire din criză".

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close