Antena 3 CNN Politică Băsescu: Cât timp voi cunoaşte mecanismul deciziilor actualului guvern, îi voi fi partener

Băsescu: Cât timp voi cunoaşte mecanismul deciziilor actualului guvern, îi voi fi partener

Băsescu: Cât timp voi cunoaşte mecanismul deciziilor actualului guvern, îi voi fi partener
27 Dec 2008   •   16:02

Atât timp cât voi cunoaşte mecanismul care a stat la baza deciziilor acestui guvern, veţi avea în mine un partener, mai ales că ştiu că aveţi foarte multe lucruri de îndreptat, le-a spus preşedintele Traian Băsescu miniştrilor aflaţi la reuniunea informală a cabinetului Boc, de sâmbătă.
?Ştiu că planurile din programele voastre nu mai pot fi duse la îndeplinire din cauza evoluţiilor negative ale economiilor din statele europene. Ştiu că veţi lua măsuri foarte dure şi ştiu şi că veţi suporta critici extrem de severe din cauza diferenţei dintre abordarea din campanie şi cea reală?, a adăugat şeful statului.
?Ca ţara să fie gestionată corect, şi deciziile pe care le luaţi trebuie să fie corecte în raport cu realitatea economică?, i-a sfătuit Traian Băsescu pe miniştrii aflaţi la reuniune.
Şeful statului a arătat că reducerea indemnizaţiilor pentru şefii de agenţii guvernamentale, decisă în ultima şedinţă a Cabinetului, ar trebui corelată cu o decizie similară în cazul salariilor directorilor din aceste instituţii, ?care pot avea salarii mai mari ca şefii lor?, potrivit preşedintelui Băsescu.
Miniştrii din cabinetul Boc au hotărât, la începutul acestei săptămâni, să se întâlnească, sâmbătă, pentru o discuţie informală privind proiectul de buget pe 2009. Subiectul va fi dezbătut şi în viitoarea şedinţă de guvern, ce va avea loc marţi, 30 decembrie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close