Antena 3 CNN Politică Băsescu i-a făcut un cadou lui Ponta? Liderul PSD, verificat de ANI

Băsescu i-a făcut un cadou lui Ponta? Liderul PSD, verificat de ANI

Băsescu i-a făcut un cadou lui Ponta? Liderul PSD, verificat de ANI
29 Sep 2011   •   10:01

Victor Ponta a anunţat, pe blogul său, că este verificat de ANI. Liderul PSD susţine că primit înştiinţarea la adresa sa din buletin, în judeţul Gorj. Ponta a declarat că nu cunoaşte cu exactitate motivul pentru care este verificat de ANI, dar că nu este îngrijorat de această măsură.

"Băsescu chiar mi-a făcut un cadou de ziua mea dar, din motive procedurale, l-a transmis in Gorj la domiciliul meu din buletin – o înştiinţare că Agenţia Naţională de Integritate a început o investigaţie faţă de mine!" scrie Victor Ponta pe blog.

"Am primit acea adresă. O să merg să întreb. Probabil, tot de la o sesizare a domnului Blejnar", a declarat Victor Ponta pentru Antena 3.

"Nu e nimic rău în asta. O să mă prezint cu toate documentele. (...) Sunt convins că o să primesc şi de la ANI topate certificatele că nu am nici o problemă. O să intru în anul electoral cu toate analizele făcute", a continuat liderul PSD.

"Din 2008, nu mi-am cupărat nici o casă, nici o maşină, nu mi-am deschis nici un nou cont. (...) M-am amuzat că am primit acest "cadou" de ziua mea, dar îl primesc cu relaxare", a adăugat liderul PSD.

Pe 9 septembrie, Victor Ponta a depus o plângere penală faţă de preşedintele Traian Băsescu şi preşedintele ANAF, Sorin Blejnar. Liderul PSD  a declarat că Traian Băsescu şi Sorin Blejnar trebuie să fie pedepsiţi conform legii, întrucât l-au ameninţat şi au instigat la comiterea unui abuz în serviciu împotriva sa.

 

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close