Antena 3 CNN Politică Băsescu îl ia peste picior pe Iohannis: Va urmări cu atenţie și îngrijorare ce se întâmplă la Bruxelles

Băsescu îl ia peste picior pe Iohannis: Va urmări cu atenţie și îngrijorare ce se întâmplă la Bruxelles

Băsescu îl ia peste picior pe Iohannis: Va urmări cu atenţie și îngrijorare ce se întâmplă la Bruxelles
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Mar 2016   •   00:47
Fostul președinte Traian Băsescu îl ironizează pe actualul șef al statului Klaus Iohannis care, în ultima vreme, pare că a făcut un obicei din a spune că ”urmărește cu atenție și îngrijorare” evenimentele importante.
 
Citiți și Klaus Iohanns, despre situaților copiilor cu sindrom hemolitic: Urmăresc cu aceeași îngrijorare cu care urmăriți și dvs

Într-o postare făcută vineri seara pe contul de Facebook, Traian Băsescu spune că ”Pe 7 Martie, Iohannis va urmări cu atenţie ce se întîmplă la Bruxelles”, la consiliul unde l-a delegat pe premierul Dacian Cioloș să participe.
 
”În mod cert, Preşedintele Iohannis putea să-şi regleze vizita din Israel luînd în calcul plecarea de la Bruxelles în loc de Bucureşti. Aşa însă, îi va rămîne să urmărească cu atenţie şi, eventual, cu oarecare îngrijorare ce se întîmplă la Bruxelles şi care va fi soarta Uniunii Europene”, a scris Traian Băsescu. 
 
 
Pe 7 Martie, Iohannis va urmări cu atenţie ce se întîmplă la BruxellesConsiliul din Octombrie 2015 – participă...

Posted by Traian Băsescu on 4 Martie 2016

×
Subiecte în articol: Bruxelles Klaus Iohannis
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close