Antena 3 CNN Politică Berceanu, la "exerciţiul teoretic": Într-un tur doi Geoană-Antonescu la Preşedinţie, ar vota cu liderul PNL

Berceanu, la "exerciţiul teoretic": Într-un tur doi Geoană-Antonescu la Preşedinţie, ar vota cu liderul PNL

Berceanu, la "exerciţiul teoretic": Într-un tur doi Geoană-Antonescu la Preşedinţie, ar vota cu liderul PNL
Sursa foto: Radu Berceanu
02 Iul 2009   •   17:54

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu ar vota cu Crin Antonescu în turul doi al prezidenţialelor în cazul în care nu ar avea de ales decât între acesta şi liderul social-democrat Mircea Geoană. Ministrul PDL a precizat însă că acesta ar fi doar ?un exerciţiu teoretic? în condiţiile în care cei doi politicieni sunt candidaţi "fără calităţi care să îi recomande pentru postura de preşedinte".
"Mi-e foarte greu să aleg. Probabil că aş înclina mai repede către Crin Antonescu, dar mi-e foarte greu", a declarat Berceanu, citat de Mediafax.
El a ţinut să sublinieze că, în opinia sa, atât Crin Antonescu cât şi Mircea Geoană sunt doi candidaţi "fără calităţi care să îi recomande pentru postura de preşedinte".
"Şi la Crin Antonescu, şi la Mircea Geoană am mari reţineri, pentru că Antonescu e un om care, altfel, are o anumită dezinvoltură, dar în legătură cu înhămatul la muncă am nişte reţineri mari. Sunt convins că nu va fi în niciun fel situaţia asta ", a spus minstrul PDL.
În schimb, Berceanu nu-l vede pe Antonescu ca pe un om muncitor, aplecat către probleme pe care să le ducă la rezolvare. "El este un orator, atunci când vine în Parlament, pentru că aici e o problemă", a explicat Berceanu.
El a explicat că ceilalţi competitori pentru fotoliul de la Cotroceni, Crin Antonescu şi Mircea Geoană, s-au înscris cu foarte mult timp înainte de campanie, să se obişnuiscă oamenii cu gândul, dar asta nu înseamnă să luăm data înscrierii lor ca reper, şi să se spună că Băsescu se înscrie prea târziu.
De altfel, Radu Berceanu s-a declarat "absolut convins" că preşedintele Traian Băsescu se va înscrie în cursa pentru Cotroceni.
"Credeţi că nu o se înscrie? Eu, personal, sunt sigur. Nu ştiu ce face domnul Traian Băsescu, dar eu sunt sunt absolut sigur că o să se înscrie", a spus el, punând întărzierea unui aseemenea anunţ pe seama dorinţei şefului statului de a nu fi, din cei cinci ani de mandat, patru ani preşedinte şi un an candidat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close