Antena 3 CNN Politică Blaga arată pesediştilor pisica remanierii înainte de alegerile prezidenţiale

Blaga arată pesediştilor pisica remanierii înainte de alegerile prezidenţiale

Blaga arată pesediştilor pisica remanierii înainte de alegerile prezidenţiale
Sursa foto: Vasile Blaga
28 Iul 2009   •   12:01

În guvernul lui Boc bate vântul remanierii în uma atacurilor concertate orchestrate de PSD la adresa miniştrilor PDL. Semnalul restructurării guvernamentale a fost fluturat ieri de însuşi Emil Boc care a criticat îndepărtarea PSD de priorităţile guvernării şi s-a arătat nemulţumit de prestaţia miniştrilor social-democraţi de pe Educaţie, Muncă şi chiar Interne. Secretarul general al PDL, Vasile Blaga a mai aruncat o săgeată în această direcţie. Ministrul Dezvoltării a declarat, marţi, la Realitatea FM, că se impune o restructurare guvernamentală chiar înainte de alegerile prezidenţiale, dar a lăsat să se înţeleagă că pâinea şi cuţitul în materie sunt în mâinile premierului Boc.

"E momentul unei restructurări guvernamentale până la alegerile prezidenţiale. Personal, mi-am exprimat în interiorul Coaliţiei un astfel de punct de vedere, dar sigur că premierul va aprecia la un moment dat când va trebui făcută", a afirmat Blaga.

Secretarul general al PDL a dat de înţeles că PSD ar trebui să-şi facă singur curăţenie în propria ogradă. "Am fost obişnuit, ca secretar general al partidului, să-mi rezolv problemele mele şi ale partidului în interiorul partidului. Sunt un om disciplinat care ştie să respecte protocolul Coaliţiei. Eu nu fac speculaţii de dragul de a aparea în ziare sau de a produce ştiri. Tot ceea ce am avut de spus am spus ieri (în şedinţa coaliţiei- n.r.) şi am nominalizat ministerele în care nu se întâmplă nimica, dar mă opresc aicea?, a subliniat Vasile Blaga.

Democrat-liberalul a mai arătat că nu mai dă prea multe şanse de supravieţuire actualei coaliţii de guvernare. "Am avut dreptate când am spus că sunt mai multe pesedeuri: unii care doresc, fără nici o discuţie să colaborâm în continuare şi alţii care ştiu că împreună cu Geoană pierd totul în partid. Din păcate, a doua categorie se impune în acest moment în PSD? a mai comentat Blaga.


Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close