Antena 3 CNN Politică Bogdan Olteanu: Palatul Parlamentului are "carenţe" în ceea ce priveşte înregistrarea vizitatorilor

Bogdan Olteanu: Palatul Parlamentului are "carenţe" în ceea ce priveşte înregistrarea vizitatorilor

Bogdan Olteanu: Palatul Parlamentului are "carenţe" în ceea ce priveşte înregistrarea vizitatorilor
06 Mai 2008   •   10:07

Bogdan Olteanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, încearcă să explice motivul pentru care un jurnalist din Cluj şi-a petrecut o noapte în Palatul Parlamentului fără a fi chestionat de vreo persoană. Olteanu i-a convocat, marţi dimineaţă, pe directorul SPP, Lucian Pahonţu şi pe secretarul general al Camerei, Titu Gheorghiof. Preşedintele Camerei spune că paza clădirii nu ţine, totuşi, de SPP, ci de Direcţia de Afaceri Interne. Olteanu a declarat că, de îndată ce ancheta va lua sfârşit în acest caz, va fi prezentat un raport Biroului Permanent.

Se va asigura în continuare accesul în clădire vizitatorilor, atent supravegheaţi şi jurnaliştilor acreditaţi. Vizitatorii vor folosi, în continuare, ecusoanele electronice, pentru ca locul acestora să fie cunoscut în permanenţă.

?Există persoane, documente, întâlniri, care trebuie protejate aici?, a declarat preşedintele Camerei. Există, totodată, şi ?carenţe? la nivel de înregistrare a vizitatorilor.

Olteanu spune că ?principalul punct slab în ceea ce priveşte intrarea şi ieşirea din Palatul Parlamentului este legat de Centrul Internaţional de Conferinţe, chiar în ceea ce priveşte participarea la aceste reuniuni?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Circulaţie îngreunată la metrou, pe Magistrala 2
x close