Antena 3 CNN Politică Pierde PSD al doilea primar de sector? Edilul Sectorului 4, Daniel Băluță, rupe tăcerea

Pierde PSD al doilea primar de sector? Edilul Sectorului 4, Daniel Băluță, rupe tăcerea

În momentul de față, în Buxcurești, există trei primari care au șanse foarte mari să câștige un nou mandat la primăriile de sector. Printre ei se află și primarul Sectorului 4, Daniel Băluță. Dacă PSD ar pierde și al doilea primar, pe Daniel Băluță, exact înainte de alegeri, ar fi o lovitură uriașă cu implicații electorale foarte importante.

Pierde PSD al doilea primar de sector? Edilul Sectorului 4, Daniel Băluță, rupe tăcerea
Sursa foto: DanielBaluta/Facebook
de Gabriel Dano    |    29 Iul 2020   •   23:29

Edilul Sectorului 4 a respins categoric zvonul privind plecarea sa din PSD și a adus și două argumente pe care le consideră extrem de importante.

"Răspunsul meu este ferm: NU! În niciun caz. Și am să vă dau și un argument extrem de important. E un lucru pe care puțină lume îl știe - eu sunt membru PSD încă din anul 1999, apoi profesia pe care o am, aceea de medic, mă obligă să fiu un om consecvent, ce face parte dintr-o echipă, care chiar dacă are și realizări și nerealizări, ne interesează să dezvoltăm în interiorul acestei formațiuni o masă critică de oameni care să aducă cât mai multe realizări pentru oameni", a spus Daniel Băluță.

A primit Daniel Băluță propuneri ca să părăsească PSD?

"Așa cum Dreapta e firesc să funcționeze și să se coaguleze, tot așa și eu la nivel local și nu numai la nivelul Municipiului București, am avut și în continuare am această dorință de a creea un pol de stânga puternic. Așa cum azi avem parteneri în PPUSL, avem parteneri în ALDE cu care cu certitudine vom semna o alianță electorală, tot așa mi-am dorit și îmi doresc în continuare ca și Pro România să facă parte din această alianță electorală. Dânșii provin din același partid, sunt oameni de o calitate deosebită în Pro România și eu unul mi-aș dori ca cel puțin la nivel local și la nivelul Municipiului București sp avem o alianță, chiar dacă azi pare că suntem destul de departe de dezideratul acesta", a adăugat Băluță.

Marcel Ciolacu, acuzații grave la adresa lui Victor Ponta

Marcel Ciolacu acuză că Alianța PRO București 2020, fondată de Victor Ponta și Robert Negoiță reprezintă un ajutor direct pentru Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Președintele interimar al PSD afirmă însă că Gabriela Firea îi va spulbera.

”Așa-zisa alianță anunțată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicușor Dan la primăria Capitalei.

Un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate și să facă jocurile PNL și ale președintelui Iohannis. Păcat!”, a declarat liderul PSD.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea Gabriela Firea Sinteza Zilei
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close