Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu: "Doamna de la Muncă îmi ridică serioase semne de întrebare"

Călin Popescu Tăriceanu: "Doamna de la Muncă îmi ridică serioase semne de întrebare"

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE şi candidat la Primăria Capitalei, a acuzat-o pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, că s-a simţit ofensată inutil când numărul ei de telefon a fost făcut public, însă la rândul ei, a făcut acelaşi lucru în cazul şefului Casei de Pensii.

Călin Popescu Tăriceanu: "Doamna de la Muncă îmi ridică serioase semne de întrebare"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    12 Sep 2020   •   13:45

"Doamna de la Muncă, Violeta Alexandru, îmi ridică serioase semne de întrebare. Această doamnă este foarte ofensată că jurnalistul Mircea Badea i-a făcut public numărul de telefon. Ciudat, pentru că pare că uită că tot ea și-a făcut public numărul propriu de telefon pe pagina de Facebook!?!?

Trecând peste acest amănunt, respectiva doamnă nu avea nimic împotrivă atunci când colegii domniei sale din USR (că acolo a fost înainte de a fi infiltrată în PNL) făceau public numărul meu de telefon, iar activiștii useriști încercau să mi-l blocheze. Cum nu era împotriva publicării numerelor de telefon nici atunci când a făcut public chiar ea numărul șefului Casei de Pensii! (https://m.ziare.com/violeta-alexandru/ministrul-muncii-a-facut-public-numarul-de-telefon-al-sefului-casei-de-pensii-sa-auda-vocile-necajite-ale-pensionarilor-1587579)

Doamna Alexandru, vă simțiți bine? Ați crezut că sistemul vă protejează până la capăt? Ați crezut că ce ați făcut altora nu se va întoarce împotriva voastră?"

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close