Antena 3 Politică Călin Popescu Tăriceanu: "Doamna de la Muncă îmi ridică serioase semne de întrebare"

Călin Popescu Tăriceanu: "Doamna de la Muncă îmi ridică serioase semne de întrebare"

de Georgiana Adam    |    12 Sep 2020   •   13:45
Călin Popescu Tăriceanu: "Doamna de la Muncă îmi ridică serioase semne de întrebare"
Sursa foto: Hepta

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE şi candidat la Primăria Capitalei, a acuzat-o pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, că s-a simţit ofensată inutil când numărul ei de telefon a fost făcut public, însă la rândul ei, a făcut acelaşi lucru în cazul şefului Casei de Pensii.

"Doamna de la Muncă, Violeta Alexandru, îmi ridică serioase semne de întrebare. Această doamnă este foarte ofensată că jurnalistul Mircea Badea i-a făcut public numărul de telefon. Ciudat, pentru că pare că uită că tot ea și-a făcut public numărul propriu de telefon pe pagina de Facebook!?!?

Trecând peste acest amănunt, respectiva doamnă nu avea nimic împotrivă atunci când colegii domniei sale din USR (că acolo a fost înainte de a fi infiltrată în PNL) făceau public numărul meu de telefon, iar activiștii useriști încercau să mi-l blocheze. Cum nu era împotriva publicării numerelor de telefon nici atunci când a făcut public chiar ea numărul șefului Casei de Pensii! (https://m.ziare.com/violeta-alexandru/ministrul-muncii-a-facut-public-numarul-de-telefon-al-sefului-casei-de-pensii-sa-auda-vocile-necajite-ale-pensionarilor-1587579)

Doamna Alexandru, vă simțiți bine? Ați crezut că sistemul vă protejează până la capăt? Ați crezut că ce ați făcut altora nu se va întoarce împotriva voastră?"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close