Antena 3 Politică Călin Popescu Tăriceanu, ipoteză incendiară despre plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă

Călin Popescu Tăriceanu, ipoteză incendiară despre plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă

19 Mai 2018   •   15:04
Călin Popescu Tăriceanu, ipoteză incendiară despre plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a declarat, sâmbătă, la Timișoara, că acțiunea lui Ludovic Orban de a face plângere penală împotriva Vioricăi Dăncilă depășește “granițele luptei politice” și a precizat faptul că “declarăm foarte clar că premierul se bucură de toată susținerea noastră”. Tăriceanu susține că demersul lui Ludovic Orban este felul acestuia de a mulțumi ”Sistemului” că l-au făcut scăpat de dosar în instanță.

“Suntem într-un context cu totul și cu totul aparte, creat în aceste zile de această solicitare pe care a făcut-o președintele PNL la adresa premierului Viorica Dăncilă și vreau să profit de ocazie să spun că și în calitate de președinte al partidului, dar și în calitate de președinte al Senatului, că primul ministru al României se bucură de susținerea noastră și de încrederea noastră și la nivel politic, dar și la nivel instituțional. Acțiunea pe care a întreprins-o domnul Orban depășește granițele luptei politice, aș spune. În lupta politică între majoritate și opozitie sigur că întotdeauna e bine să fie o dispută, să fie controverse, opoziția să-și joace rolul ei de a fi ca un fel de cenzor a ceea ce face puterea, dar acțiunea domului Orban, demersul la nivel penal depășește limitele normale. Mă duce acest lucru la un singur gând, și anume, la faptul că aceste manifestări ale domnului Orban nu sunt nimic altceva decât modul în care el încearcă să se recompenseze pentru faptul că sistemul l-a ajutat să scape”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close