Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu: Misiunea USL-ului nu s-a încheiat

Călin Popescu Tăriceanu: Misiunea USL-ului nu s-a încheiat

Călin Popescu Tăriceanu: Misiunea USL-ului nu s-a încheiat
17 Feb 2014   •   21:09

Conform unor surse, preşedintele PNL Crin Antonescu ar fi cerut excluderea din partid a lui Călin Popescu Tăriceanu şi Sorin Ilieşu. Acesta a infirmat zvonurile declarând că doar a convocat Biroul politic al PNL.

Călin Popescu Tăriceanu a intervenit telefonic în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "Subiectiv" pentru a clarifica situaţia.

"Nu îmi puneţi mie în cârgă declaraţii, afirmaţii pe care le fac diverşi colegi sau actori politici. Eu vă pot răspunde pentru ceea ce am declarat eu!", a declarat senatorul PNL.

"Este o atmosferă generată de o tensiune mai veche între cele două formaţiuni politice (n.r. PSD şi PNL). Aceste tensiuni păreau să fie depăşite la începutul acestui an prin declraţiile celor doi co-preşedinţi, însă asistăm în ultima vreme o dată cu restructurarea Guvernului, prin demisia unor miniştri, la o resuscitare a acestor conflicte. Părerea mea este că momentul determinant a fost decizia neînţeleaptă şi lipsită de inspiraţie de a se merge pe liste separate la alegerile europarlamentare. Din acel moment, partidele s-au simţit într-o competiţie ", a mai adăugat Călin Popescu Tăriceanu în legătură cu tensiunile care au avut loc în ultima vreme în USL.

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close