Antena 3 CNN Politică Candidata independentă la PE, Elena Băsescu, de acord cu legalizarea marijuanei (VIDEO)

Candidata independentă la PE, Elena Băsescu, de acord cu legalizarea marijuanei (VIDEO)

Candidata independentă la PE, Elena Băsescu, de acord cu legalizarea marijuanei (VIDEO)
Sursa foto: elena basescu
28 Mai 2009   •   23:50

Elena Băsescu a fost invitată joi seară la emisiunea Vorbe Grele, de la Antena 2, moderată de Victor Ciutacu pentru a vorbi depsre proiectele sale în cazul în care va ajunge în Parlamentul European. Fiica preşedintelui a răspuns la întrebările incomode ale jurnalistului şi a fost felicitată de acesta pentru că a avut curajul să răspundă ?Nu ştiu? la una dintre ele.

EBA a fost întrebată ce poziţie va adopta în două chestiuni delicate, dezbătute actualmente în PE. Este vorba despre legalizarea drogurilor uşoare şi sinuciderea asistată. Deşi a menţionat că, dacă va intra în Parlamentul European, se va supune politicii Partidului Popular European, Elena Băsescu a spus că, personal, ar fi de acord cu legalizarea ?ierbii?. Ea a dat ca argument faptul că în ţări ca SUA, unde a petrecut un an, la studii, şi Olanda acest tip de droguri care nu dau depsndenţă sunt acceptate.

În ceea ce priveşte sicuciderea asistată, fiica preşedintelui s-a declarat total împotrivă, susţinând că omul trebuie să se bucure de viaţa pe care a primit-o de la Dumnezeu.

Deşi una dintre temele pe care Elena Băsescu a promis să le abordeze în PE este energia, întrebată ce părere are despre proiectul Nabucco, ea a răspuns simplu ?Nu ştiu?.Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu legalizare

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close