Candidata independentă la PE, Elena Băsescu, de acord cu legalizarea marijuanei (VIDEO)

28 Mai 2009   •   23:50
Candidata independentă la PE, Elena Băsescu, de acord cu legalizarea marijuanei (VIDEO) elena basescu

Elena Băsescu a fost invitată joi seară la emisiunea Vorbe Grele, de la Antena 2, moderată de Victor Ciutacu pentru a vorbi depsre proiectele sale în cazul în care va ajunge în Parlamentul European. Fiica preşedintelui a răspuns la întrebările incomode ale jurnalistului şi a fost felicitată de acesta pentru că a avut curajul să răspundă ?Nu ştiu? la una dintre ele.

EBA a fost întrebată ce poziţie va adopta în două chestiuni delicate, dezbătute actualmente în PE. Este vorba despre legalizarea drogurilor uşoare şi sinuciderea asistată. Deşi a menţionat că, dacă va intra în Parlamentul European, se va supune politicii Partidului Popular European, Elena Băsescu a spus că, personal, ar fi de acord cu legalizarea ?ierbii?. Ea a dat ca argument faptul că în ţări ca SUA, unde a petrecut un an, la studii, şi Olanda acest tip de droguri care nu dau depsndenţă sunt acceptate.

În ceea ce priveşte sicuciderea asistată, fiica preşedintelui s-a declarat total împotrivă, susţinând că omul trebuie să se bucure de viaţa pe care a primit-o de la Dumnezeu.

Deşi una dintre temele pe care Elena Băsescu a promis să le abordeze în PE este energia, întrebată ce părere are despre proiectul Nabucco, ea a răspuns simplu ?Nu ştiu?.Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close