Antena 3 CNN Politică Ce cadouri neinspirate a primit presa de la consilierul lui Ponta? Unii jurnalişti i-au dat înapoi darul

Ce cadouri neinspirate a primit presa de la consilierul lui Ponta? Unii jurnalişti i-au dat înapoi darul

Ce cadouri neinspirate a primit presa de la consilierul lui Ponta? Unii jurnalişti i-au dat înapoi darul
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Dec 2013   •   17:41

Consilierul pentru strategii guvernamentale al premierului, Mirel Palada, le-a făcut jurnaliştilor un cadou cel puţin ciudat. Mirel Palada a împărţit, la finalul şedinţei de guvern de astăzi, tricouri pe care era inscripţionat mesajul: "Antiguvernamentesc, deci transmit", potrivit Mediafax. Gestul i-a deranjat pe unii dintre jurnalişti, care i-au dat înapoi cadoul lui Palada. 

La finalul briefingului de presă susţinut de premierul Victor Ponta, Palada a împărţit jurnaliştilor prezenţi câte un tricou albastru care avea pe faţă cinci şiruri cu şase coloane formate din litere majuscule albe : "ANTIGU", "VERNAM", "ENTESC", "DECITR" şi "ANSMIT".

Puse cap la cap şi despărţite în cuvinte, literele formează: "Antiguvernamentesc, deci transmit", o parafrazare a celebrului dicton al filosofului francez Rene Decartes "Cogito, ergo sum!"(Gândesc, deci exist).

Consilierul guvernamental a precizat că tricourile sunt achiziţionate din banii săi şi că nu l-a informat pe premierul Ponta de iniţiativa sa, dar că este un gest pe care şi-l asumă.

Câţiva jurnalişti nu au apreciat mesajul consilierului şi au refuzat să primească tricoul, iar alţi ziarişti au păstrat tricoul, considerând gestul ca fiind unul insolit, dar au contestat mesajul.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close