Antena 3 Politică Ce i s-a întâmplat lui Liviu Dragnea la câteva ore după ce a fost închis la Rahova

Ce i s-a întâmplat lui Liviu Dragnea la câteva ore după ce a fost închis la Rahova

28 Mai 2019   •   15:21
Ce i s-a întâmplat lui Liviu Dragnea la câteva ore după ce a fost închis la Rahova

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este de luni deținut în Penitenciarul Rahova, după ce a primit o condamnare de 3 ani și 6 luni, pentru instigare la abuz în serviciu. 

Dragnea va beneficia de protecție, așa cum prevede legea în cazul foștilor demnitari, susțin surse citate de Libertatea.

După ce a fost încarcerat, agenții de penitenciar i-au controlat bagajele, le-au triat și i-au lăsat doar hainele și obiectele pe care are voie să le aibă cu el în pușcărie.

Așa cum se procedează în cazul fiecărui nou deținut, și lui Liviu Dragnea i-a fost făcut controlul corporal. În punctul de primire a deținuților a fost supus unui control medical general, apoi a fost amprentat și fotografiat. A urmat discuția cu un psiholog. Interviul a fost conform procedurilor și a urmărit să stabilească starea psihică a lui Liviu Dragnea în urma condamnării și a pierderii libertății. Dragnea a fost întrebat cum resimte schimbarea bruscă din viața sa, cum înțelege situația în care se află și cum a perceput familia încarcerarea sa. 

Mai multe, pe Libertatea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close