Antena 3 CNN Politică Ce spune Corina Crețu despre funcția de premier

Ce spune Corina Crețu despre funcția de premier

Ce spune Corina Crețu despre funcția de premier
14 Noi 2018   •   23:41

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, exclude varianta de a deveni prim-ministru al României. 

"Nu intră în niciun caz în calculele mele de viitor. (...) Eu le mulţumesc tuturor celor care vorbesc cu apreciere şi mă consideră capabilă de acest lucru. În primul rând vreau să-i mulţumesc domnului Victor Ponta pentru faptul că dânsul a înaintat cel mai mult acest nume. (...) Pe de altă parte, am văzut că şi domnul preşedinte Băsescu a vehiculat numele meu. Eu am o treabă foarte importantă acum, am fost numită de România comisar european", a declarat Corina Creţu miercuri, la România TV. 

Ea a apreciat, pe de altă parte, că atacurile la adresa sa venite din interiorul PSD nu au nicio justificare. 

"Încerc să mă obişnuiesc cu această idee, pentru că sigur că am fost şocată la început şi am răspuns destul de emoţional acestor atacuri, care sunt absolut nedrepte. Eu sunt un om care, practic, am crescut în PSD. (...) Pot să spun că 30 de ani din viaţa mea am muncit cot la cot cu mii de colegi şi colege (...). Acestor colegi şi colege vreau să le spun că eu sunt un om de stânga, ataşat valorilor social-democrate", a spus comisarul european. 

Întrebată dacă are în vedere să demisioneze din PSD ca urmare a atacurilor la adresa sa, Corina Creţu a răspuns că nu se gândeşte la un astfel de gest. 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close