Antena 3 CNN Politică Cezar Preda: Cer scuze preşedintelui României, în numele PD-L, dacă i-am adus vreun prejudiciu

Cezar Preda: Cer scuze preşedintelui României, în numele PD-L, dacă i-am adus vreun prejudiciu

Cezar Preda: Cer scuze preşedintelui României, în numele PD-L, dacă i-am adus vreun prejudiciu
03 Sep 2008   •   20:11

"Îmi cer scuze public, în numele partidului, preşedintelui României dacă prin ce am făcut noi ieri (n.r.-marţi) i-am adus vreun prejudiciu. Nu a fost în intenţia noastră şi nu cred că vom avea vreodată asemenea intenţii", a declarat Cezar Preda, vicepreşedintele PD-L, la emisiunea Ştirea Zilei de miercuri seară. Declaraţia a fost făcută în contextul în care democrat liberalii au cedat marţi postul de vicepreşedinte al Senatului lui Corneliu Vadim Tudor. PD-L a primit postul de secretar al Senatului şi de preşedinte al Comisiei Economice din Senat.

Corneliu Vadim Tudor a recunoscut că a negociat pentru postul de vicepreşedinte al Senatului unele surse suţinând că preşedintele Traian Băsescu ar fi fost cel care a luat decizia finală.

"Dacă noi, PD-L, reuşim să facem ceva prin care îi facem rău preşedintelui României ori suntem pe un drum greşit, ori nu judecăm bine ori ne îndreaptă cineva spre acest lucru", a continuat Cezar Preda.

Vicepreşedintele PD-L a negat înţelegerea dintre PD-L şi PRM. "Nu am avut niciodată în intenţie şi nici nu avem să facem o înţelegere cu PRM. Nu am auzit de vreun parlamentar din Romania care să facă o înţelegere cu Corneliu Vadim Tudor, pe care acesta să nu o denunţe în primele cinci minute", a explicat Cezar Preda.

Acesta consideră că prin posibila înţelegere PD-L - PRM se încearcă un joc de imagine cu implicarea preşedintelui României.



Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close