Antena 3 Politică Cine este Paul Stănescu, cel care ar putea fi numit noul preşedinte executiv al PSD

Cine este Paul Stănescu, cel care ar putea fi numit noul preşedinte executiv al PSD

28 Mai 2019   •   16:23
Cine este Paul Stănescu, cel care ar putea fi numit noul preşedinte executiv al PSD

Paul Stanescu ar putea fi noul președinte executiv al PSD. Stanescu, șeful PSD Olt, este unul dintre cei cu mare influență în partid. El a intrat in PSD în 2003.

A fost președintele CJ Olt timp de 8 ani, iar din 2016 este senator. Familia Stănescu e reprezentată la nivel politic și de tatăl său care a fost primar PSD în comuna Vișina până la 75 de ani.

Despre Paul Stănescu presa a scris căl-a ajutat pe Liviu Dragnea, alături de alți lideri PSD din sud, să preia șefia partidului. Intre timp însă, relațiile Stnescu - Dragnea s-au racit.

În noiembrie anul trecut, Pau Stănescu acuza că s-a luat decizia execuţiei sale politice din cauza unui "delict de opinie, marca Dragnea".

Paul Stănescu, a declarat, marţi, că se gândeşte dacă să preia sau nu funcţia de preşedinte executiv al partidului.

Întrebat înainte de începerea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD dacă va prelua funcţia de preşedinte executiv, aşa cum se speculează, preşedintele PSD Olt a răspuns: "Nu ştiu, mă gândesc".

"Dacă aveţi răbdare, după ce terminăm BPN, vă promit că vom sta de vorbă liniştiţi şi le dezbatem şi le discutăm. Nu vă pot spune nimic", a afirmat Stănescu, întrebat dacă i s-a propus să fie preşedinte executiv al partidului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close