Antena 3 CNN Politică EXCLUSIV: Cine sunt parlamentarii care îl susțin pe Sorin Grindeanu

EXCLUSIV: Cine sunt parlamentarii care îl susțin pe Sorin Grindeanu

EXCLUSIV: Cine sunt parlamentarii care îl susțin pe Sorin Grindeanu
17 Iun 2017   •   11:33

Soarta Guvernului Grindeanu se joacă duminică în Parlament, atunci când va citită moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu-Ponta-Jianu. 

PSD și ALDE au nevoie de 233 de voturi pentru a da jos Guvernul Grindeanu, cele două partide au în prezent 247 de parlamentari. Numai că Victor Ponta a anunțat clar că vrea să convingă o parte din parlamentarii social-democrați să nu voteze moțiunea de cenzură. Tocmai din aceste motive, cooptarea UDMR în "coaliția anti-Grindeanu" devine esențială pentru Dragnea și restul partidului. 

Premierul Sorin Grindeanu și proaspătul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, speră că vor atrage de partea lor suficienți parlamentari pentru a contracara atacul taberei adverse.

Cine sunt membrii PSD care îl susțin pe Sorin Grindeanu, aflăm din materialul exclusiv realizat de secția politic a Antenei 3.

Potrivit datelor obținute de reporterii noștri, parlamentarii PSD au decis să devină fideli partidului până la capăt. Dintre filialele PSD contactate de jurnaliștii Antena 3, 23 au decis oficial că vor susține moțiunea, deci căderea propriului guvern.

sursa: News Magazine - Antena 3

În tabăra lui Sorin Grindeanu se numără puține filiale și doar câteva voturi în interiorul partidului.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close