Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre data alegerilor locale şi parlamentare: Categoric vor fi până la finalul anului

Marcel Ciolacu, despre data alegerilor locale şi parlamentare: Categoric vor fi până la finalul anului

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat duminică, la Antena 3, că alegerile locale şi parlamentare vor avea loc până la sfârşitul anului, însă atunci când românii vor putea merge în siguranţă să voteze, făcând referire la restricţiile din pandemie.

Marcel Ciolacu, despre data alegerilor locale şi parlamentare: Categoric vor fi până la finalul anului
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    31 Mai 2020   •   22:27

"Alegerile vor avea loc când nu va mai fi niciun fel de pericol pentru niciun român să meargă să voteze. După cum arată lucrurile, categoric până la finalul anului", a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Întrebat dacă alegerile locale ar trebui să fie separat sau împreună cu cele parlamentare, liderul PSD a răspuns: "Sunt puncte de vedere diferite. Categoric este o decizie a Curţii Constituţionale, eu nu am comentat o decizie a Curţii sau o decizie a instanţei. Există o decizie a Curţii Constituţionale că nu pot fi organizate la aceeaşi dată, pot fi la o distanţă de o săptămână. 

Avem o lege depusă, a fost contestă la Curte, decizia a fost anulată o săptămână, aşteptăm această decizie. Dar trebuie alegeri".

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Marcel Ciolacu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close