Antena 3 CNN Politică Atac fără precedent la adresa Guvernului, venit chiar de la omul lui Dacian Cioloș

Atac fără precedent la adresa Guvernului, venit chiar de la omul lui Dacian Cioloș

Atac fără precedent la adresa Guvernului, venit chiar de la omul lui Dacian Cioloș
de G.S.    |    25 Sep 2016   •   15:26

Atac fără precedent la adresa Guvernului chiar de la omul lui Dacian Cioloş. Şeful Corpului de Control al Premierului a scris pe Facebook că "dacă acest cutremur ar fi fost un exerciţiu privind pregatirea pentru un mare cutremur, acesta tocmai a eşuat, în aspecte elementare: informarea publicului şi coordonarea rapidă a reacţiei".

Valentin Mircea îl acuză pe Raed Arafat că nu a transmis nicio alertă şi spune că Institutul de Fizică a Pământului a publicat date pe o platformă pe care românii nu o accesează.

Şeful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a criticat dur modul în care s-au comportat instituţiile statului din punctul de vedere al comunicării în cazul cutremurului de sâmbătă noaptea, afirmând că nu şi-au făcut treaba corespunzător, la fel ca şi posturile de televiziune, care difuzau reluări şi nu au liniştit populaţia.

Secretarul de stat Raed Arafat consideră periculoasă afirmaţia şefului Corpului de Control al premierului, potrivit căruia oamenii nu ar trebui să se bazeze pe instituţiile statului român în cazul unui mare cutremur.

Acesta spune că nu se poate vorbi despre un eşesc al autorităţilor pentru că nu a fost nevoie de nicio intervenţie în cazul seismului de 5,3 pe scara Richter.

Un cutremur cu magnitudinea 5,3 s-a produs, sâmbătă, la ora 2.11.20, în zona Vrancea, la o adâncime de 91,6 kilometri, potrivit INFP. Seismul s-a produs la şapte kilometri de localitatea Nereju şi 40 de kilometri de Focşani. Mişcarea telurică s-a simţit pe întreg teritoriul României, dar şi în Republica Moldova, Ucraina şi Bulgaria.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close