Antena 3 CNN Politică Ciucă, Bode, Ciolacu și Grindeanu vizitează șantierele lucrărilor mari de infrastructură din Vrancea, Bistrița-Năsăud, Bihor și Timiș

Ciucă, Bode, Ciolacu și Grindeanu vizitează șantierele lucrărilor mari de infrastructură din Vrancea, Bistrița-Năsăud, Bihor și Timiș

Nicolae Ciucă, Lucian Bode, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu vizitează astăzi mai multe șantiere ale unor lucrări mari de infrastructură în județele Vrancea, Bistrița-Năsăud, Bihor și Timiș.

Ciucă, Bode, Ciolacu și Grindeanu vizitează șantierele lucrărilor mari de infrastructură din Vrancea, Bistrița-Năsăud, Bihor și Timiș
Sursa foto: Facebook/ PSD
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2024   •   10:26

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, secretarul general PNL, Lucian Bode, premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu vor efectua, vineri 22 martie, mai multe vizite în județele Vrancea, Bistrița-Năsăud, Bihor și Timiș, la șantierele de infrastructură rutieră, pentru a verifica stadiul mai multor obiective, conform unui anunț de presă al PNL.

Toate obiectele de investiții vizitate astăzi sunt demarate sau au primit finanțare în mandatul lui Lucian Bode la Ministerul Transporturilor, în 2020. 

Începând cu ora 9.00, liderii PNL și PSD vor fi pe Lotul 2 Domnești Târg – Răcăciuni din Autostrada A7, în zona localității Adjud. 

La ora 11.00 vizitează șantierul de infrastructură rutieră pentru Varianta de Ocolire a orașului Beclean, unde vor face și declarații de presă. 

Programul continuă cu o vizită la șantierul de infrastructură rutieră pentru drumul de legătură dintre Centura Oradea și Autostrada A3.
Aici sunt însoțiți de primarul Oradei, Florin Birta, și președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan.
 
Ziua se încheie cu vizita la șantierul Variantei de Ocolire Timişoara Sud.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close