Antena 3 CNN Politică Ciuvică: Ultimul care ar trebui să candideze la prezidenţiale e Geoană. Şi Potârcă mai candidează...

Ciuvică: Ultimul care ar trebui să candideze la prezidenţiale e Geoană. Şi Potârcă mai candidează...

Ciuvică: Ultimul care ar trebui să candideze la prezidenţiale e Geoană. Şi Potârcă mai candidează...
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    04 Iun 2014   •   23:17

Preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP), Mugur Ciuvică, este de părere că Mircea Geoană este ultimul care ar trebui să mai candideze la alegerile prezidenţiale, după ce a fost perdut în scrutinul din 2009.

 
"Eu cred că ultimul care ar trebui să candideze ar fi Mircea Geoană, după ce a pierdut. Poate greşesc eu, dar nu mai poţi să candidezi a doua oră după ce ai candidat. Când ai ratat o şansă, ai chinuit o ţara cinci ani, te laşi de candidatură", a comentat Mugur Ciuvică, miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Aprecierea lui Ciuvică vine după ce, miercuri seara, la Antena 3, Mircea Geoană s-a declarat mai pregătit ca niciodată să candideze din partea PSD la alegerile prezidenţiale din această toamnă, spunând că, după părerea sa, Victor Ponta ar trebui să rămână în funcţia de premier.
 
Ciuvică a recunoscut pregătirea pe care o are fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană în alte domenii, şi diplomaţia de care dă dovadă, însă spune că nu vrea să audă de candidatura lui Geoană la Cotroceni.
 
"E foarte bun ca ministru de Externe, de exemplu, ceva numit, e pregătit. Dar candidatura lui Geoană să nu mai existe (la prezidenţiale - n.r.), cel puţin atâta timp cât votez eu. Dacă nu poţi, n-o faci, te laşi de candidatură, de politică nu te laşi", a comentat Ciuvică.
 
"Cum e să mai vrei tu neapărat să mă candidezi o dată? Şi Potârcă (Ninel Potârcă - n.r.) mai candidează", a încheiat şeful GIP.

Geoană: Sunt mai pregătit ca niciodată pentru prezidenţiale. Cred că Ponta trebuie să rămână premier

Citiţi şi Mugur Ciuvică: Nu cred că există pe lumea asta candidat mai prost ca Geoană

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close