Antena 3 CNN Politică Consiliul de coordonare PD-L Constanţa a ales o nouă conducere a filialei

Consiliul de coordonare PD-L Constanţa a ales o nouă conducere a filialei

Consiliul de coordonare PD-L Constanţa a ales o nouă conducere a filialei
02 Aug 2008   •   09:56

Consiliul de coordonare a filialei PD-L Constanţa s-a întrunit sâmbătă, convocat de mai mulţi membri pe care conducerea de la centru i-a exclus din partid. Participanţii nu recunosc conducerea interimară a organizaţiei şi au ales un alt preşedinte. Grupul protestează şi impotriva politicii Elenei Udrea, cea care a fost mandatată de la centru să se ocupe de reorganizarea filialei, după alegerile locale.

Consiliul de coordonare a filialei PD-L Constanţa a decis anularea excluderilor din partid făcute de Biroul Permanent Naţional, pe motiv că ar fi nestatutare. Democrat-liberalii constănţeni nu îl mai recunosc nici pe preşedintele organizaţiei, numit de la centru. Tocmai de aceea, şi-au ales o nouă conducere. Membrii PD-L Constanţa pun eşecul de la alegerile locale tocmai pe seama deciziilor luate de liderii partidului.

Protestatarii consideră că o altă cauză pentru pierderea ruşinoasă a alegerilor este Elena Udrea, desemnată de liderii de la centru să reorganizeze organizaţia din Constanţa. Liderii de la centru ai partidului susţin că în afara Biroului Permanent Naţional nu se iau decizii şi îi susţin în continuare pe cei aleşi să reorganizeze filiala. Mai mult, liderul grupului democrat-liberal din Camera Deputaţilor, Cristian Rădulescu, acuză unele interese social-democrate.

Liderul interimar al organizaţiei judeţene Constanţa, Ion Popescu, a declarat că şedinţa extraordinară nu este statutară, iar deciziile, care vor fi luate în cadrul acesteia, sunt nule.Situaţia de la Constanţa va fi discutată cu certitudine la nivelul central al PD-L. Liderii partidului nu au avansat însă o dată pentru o eventuală şedinţă în care să fie abordată şi această temă.

Antena 3

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close