Antena 3 CNN Politică Constantin Niţă: Ruperea coaliţiei n-ar avantaja nici ţara nici partidele (VIDEO)

Constantin Niţă: Ruperea coaliţiei n-ar avantaja nici ţara nici partidele (VIDEO)

Constantin Niţă: Ruperea coaliţiei n-ar avantaja nici ţara nici partidele (VIDEO)
Sursa foto: Constantin Nita
02 Aug 2009   •   15:45

Şedinţa coaliţiei de luni ar putea tranşa problema colaborării dintre PSD şi PD-L. Cel puţin aşa par să anunţe mesajele care au circulat în acest sfârşit de săptămână. Cel mai vehement a fost vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea, care a ameninţat că luni le va da un ultimatum colegilor de la PD-L. Totuşi, vicepreşedintele PSD Constantin Niţă a îndulcit tonul şi a declarat că ruperea coaliţiei nu ar avantaja nici un partid şi nici ţara.

Vicepreşedintele PSD, Constantin Niţă le-a cerut colegilor din Coaliţie să înceteze atacurile duse la limita protocolului de colaborare şi să acorde mai mare atenţie problemelor economice. Certurile şi chiar ruperea coaliţiei de guvernare nu fac bine celor nici ţării, nici celor două partide, pentru că suprapunerea crizei politice peste o criză economică ar duce ţara la dezastru. El a adăugat că social-democraţii nu au atacat în nici un fel Guvernul şi nici reprezentanţii PD-L, iar atitudinea democrat-liberalilor faţă de colegii de coaliţie nu este una normală.

Totuşi, liderii PDL sunt siguri că această coaliţie nu se va rupe, iar colaborarea dintre cele două partide va continua.

Din opoziţie, liberalii sunt de părere că acuzele lansate de cele două formaţiuni politice arată că nu există o solidaritate guvernamentală.

Scandalul dintre PSD şi PD-L s-a înteţit la sfârşitul săptămânii trecute după ce, liderii celor două formaţiuni politice s-au acuzat dur prin intermediul comunicatelor de presă.



Antena 3

×
Parteneri
Condiția prin care pensionarii pot primi puncte suplimentare
x close