x close

Cooptarea lui Mihai Chirica în PNL, criticată dur de un liberal: Unde am scuipat, nu voi pupa!

19 Feb 2020   •   22:48
Cooptarea lui Mihai Chirica în PNL, criticată dur de un liberal: Unde am scuipat, nu voi pupa! Foto: Mihai Chirică/ Facebook

Consilierul judeţean PNL Iaşi Vasile Cotiugă susţine că aducerea lui Mihai Chirica în partid este o greşeală cât ”o gaură neagră” din partea PNL.

”O greşeală cât o gaură neagră din partea PNL Iaşi! Este greu de crezut că unii liberali au crezut în sondajele care îl dau pe Chirica câştigător la Primăria Iaşi. Chirica are încă o încredere de 40 la sută doar din prisma calităţii lui de fost pesedist, căci sondajele respective au atins şi masivele grupuri de pesedişti din cartierele periferice ale Iaşiului. Dar, ca viitor candidat din partea PNL Iaşi va avea undeva sub 15 la sută. Va lua voturi doar de la cei care habar nu au de la ce partid va candida Chirica. Apoi, o altă greşeală a PNL Iaşi este că nu îşi dă seama că voturile pe persoana fizică Chirica nu se vor regăsi pe listele de la consiliul local sau consiliul judeţean ale PNL”, scrie pe Facebook Vasile Cotiugă.

”Personal, acolo unde am scuipat, eu nu voi pupa! Ci voi scuipa în continuare!”, a adăugat acesta.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati