Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu atacă internetul. Liderul PNL are propriul profil pe Hi5

Crin Antonescu atacă internetul. Liderul PNL are propriul profil pe Hi5

Crin Antonescu atacă internetul. Liderul PNL are propriul profil pe Hi5
Sursa foto: Crin Antonescu
04 Aug 2009   •   12:00

1006 prieteni şi zeci de mesaje de susţinere însoţesc profilul de site-ul de tineret Hi5 făcut în numele preşedintelui PNL Crin Antonescu, candidatul acestui partid la prezidenţiale. Un prim pas spre promovarea acestuia în domeniul online. Una din componentele strategiei de campanie pentru alegerile prezidenţiale. Cu ceva vreme în urmă, liderul liberal anunţa că doreşte să-şi facă propriul blog pentru a comunica mai bine cu proprii susţinători şi, a-şi expune şi pe ceastă cale, propriile concepţii politice şi păreri asupra evenimentelor actuale. O asemenea iniţiativă ar putea avea succes de vreme ce profilul său de pe Hi5 a cumulat zeci de mesaje de încurajare, felicitări, sfaturi sau chiar melodii de pe youtube.

De altfel strategia PNL pentru algeril prezidenţiale vizează şi o componentă virtuală, pe internet, pentru promovarea candidatului său. Potrivit acestei strategii, campania pe internet are ca target profil tânărul român, intelectual, inteligent, cu studii medii sau superioare, cu sau fără job, din mediul urban, dar şi din diaspora.

Campania PNL pe internet ar urma să includă un set de instrumente online: site-ul oficial al candidatului, blogul candidatului, menit să asigure comunicarea directă cu utilizatorii de internet, site-uri şi blog-uri colaterale, prezenţa pe Twitter, Facebook, bannere şi mesaje online sau popularizarea pe motoarele de căutare.

Până acum însă nimic din aceste obiective nu s-au conturat. Antonescu este însă beneficiarul unui profil pe arhicunoscutul site de dating şi socializare Hi5. Profilul, vechi de mai multe luni, nu pare prea bine asezonat cu fotografii actuale ale politicianului liberal. În una din ele, Antonescu poate fi văzut cot la cot cu Valeriu Stoica, alte câteva par de pe vremea boemă a acestuia cu plete rebele, şi numai una pare a-l înfăţisa pe Antonescu aşa cum arată în prezent. Profilul mai conţine şi o scurtă biografie a liderului liberal de la studiile făcute până la ultimul pas făcut în politică, cel de preşedinte al PNL.

Chiar dacă nu este prea atrăgătoare, pagina politicianului pare asaltată de admiratori, cei mai mulţi provenind se pare tot din zona liberală.
"UN CRIN CONTRA 4 TRANDAFIRI SIGUR VEŢI CÂŞTIGA! Jos FSN ! PNL TIMIŞ ÎN 2012 VA CÂŞTIGA PRIMĂRIA TIMIŞOAREI,revoluţia va porni tot de la noi chiar din 7 iunie 2009!" scrie un liberal mai pătimaş.

Altul se lasă pradă pornirilor lirice. ?Să ne arate frumuseţea crinului înflorit şi parfumul lui deosebit. Victorie în noiembrie, deşi PNL Reşiţa şi CS merg rău, dar să speram că va învia din morţi? a comentat liberalul.

?Vom câştiga ! Începeţi Campania de azi ! Trebuie mers din judeţ în judeţ ! mai sunt 35-36 de săptămâni până la alegeri. în fiecare săptămână 2-3 judeţe !!! Contactul DIRECT cu oamenii este esenţial ! Pe de altă parte, mass-media LOCALĂ are o audienţă MULT MAI MARE decât cea Naţională !!!? se repede cu sfaturi de campanie Horia Irimia, care se prezintă drept un liberal din Reşiţa.

"Şi băieţii plâng, câteodată....." sparge hâtru o admiratoare registrul jurămintelor liberale de credinţă, remarcând pletele rebele şi privirea liberalului din perioada sa de tinereţe.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close