Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: E nevoie de o "limpezire" în PNL. Nu mă aflu în situaţia unui lider contestat (VIDEO)

Crin Antonescu: E nevoie de o "limpezire" în PNL. Nu mă aflu în situaţia unui lider contestat (VIDEO)

Crin Antonescu: E nevoie de o "limpezire" în PNL. Nu mă aflu în situaţia unui lider contestat (VIDEO)
26 Ian 2010   •   22:35


"Un partid întors pe sine însuşi cu îndoieli sau tensiuni nu poate acţiona la turaţie maximă, atunci când se află în opoziţie", a declarat Crin Antonescu, referindu-se la motivele pentru care susţine organizarea cât mai rapidă a unui congres extraordinar PNL.

Invitat în prima parte a emisiunii "Sinteza Zilei", liderul iberal a vorbit despre situaţia actuală din interiorul partidului pe care îl conduce, despre obiectivele PNL, dar şi despre felul în care suntem guvernaţi.

Crin Antonescu este de părere că organizarea unui congres extraordinar este benefică pentru clarificarea anumitor aspecte din interiorul partidului. În plus, liderul liberal susţine că o astfel de "limpezire" este necesară pentru o "altfel de opoziţie".





Cât priveşte poziţia în care se află în prezent, Crin Antonescu susţine că nu este "în situaţia unui lider contestat". Liderul PNL consideră că este nevoie de o stabilitate, în condiţiile în care PNL a avut cel mai mare număr de conducători.

"Suntem partidul care a schimbat cei mai mulţi preşedinţi în toţi aceşti ani. Şi, în mare măsură, a fost un lucru bun. Probabil că, la un moment dat trebuie să ajungem şi la o stabilitate în chestiunea asta destul de ridicată", susţine Crin Antonescu.

"Eu cred că, în România, răul din politica românească a fost adus de către conducători - conducători de partide, de instituţii. Reparaţiile mă tem că trebuie să pornească tot de sus", a mai spus liderul liberal.




Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PNL Sinteza Zilei
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close