Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu îi ameninţă cu excluderea din partid pe liberalii care îi mai atacă pe cei de la PSD

Crin Antonescu îi ameninţă cu excluderea din partid pe liberalii care îi mai atacă pe cei de la PSD

Crin Antonescu îi ameninţă cu excluderea din partid pe liberalii care îi mai atacă pe cei de la PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Oct 2013   •   08:59

Preşedintele PNL, Crin Antonescu îi ameninţă cu excluderea din partid pe liberalii care îi mai atacă pe cei de la PSD. Reacţia vine după ce lideri importanţi din cele două partide şi-au aruncat săgeţi pe tema proiectului de regionalizare.

Nici social-democraţii nu s-au abţinut de la acuze. Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, spunea că ţara fierbe şi USL se coafează. În opinia sa, lipsa de comunicare din USL se vede, iar lucrurile nu mai pot trena aşa.

Scandalul în USL este alimentat de disputele din jurul proiectul privind regionalizarea. Ministrul liberal al Internelor, Radu Stroe a recunoscut că nu este de acord cu sistemul la care a lucrat luni de zile vicepremierul Liviu Dragnea. Stroe susţine  că respectivul document nici nu ar fi fost transmis MAI, care ar fi trebuit să fie co-iniţiator. Liviu Dragnea spune însă că a trimis proiectul liberalilor de acum trei săptămâni şi le-a dat termen limită până pe 15 octombrie să se pronunţe asupra lui.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, aprecia că lipsa de comunicare din USL se vede, iar lucrurile nu mai pot trena aşa.

Preşedintele camerei, Valeriu Zgonea spune că Ilie Sârbu şi Liviu Dragnea au propus ca de acum înainte să aibă loc discuţii săptămânale în USL, pentru a se evita aceste conflicte.



×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PNL USL PSD Ilie Sarbu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close