Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: PNL nu face alianţă nici cu PD-L, nici cu PSD

Crin Antonescu: PNL nu face alianţă nici cu PD-L, nici cu PSD

Crin Antonescu: PNL nu face alianţă nici cu PD-L, nici cu PSD
08 Mai 2008   •   10:26

Vicepreşedintele liberal Crin Antonescu a declarat, miercuri, că Partidul Naţional Liberal nu va face alianţă electorală nici cu PD-L şi nici cu PSD. Crin Antonescu spune că PNL va trebui să încerce să joace propria carte în politica românească. Liberalul a explicat că la nivelul conducerii PNL nu s-a luat în discuţie ipoteza unei alianţe electorale cu PSD sau PD-L, astfel de înţelegeri electorale, apărând doar în presă.

?Nu avem şi nu vom avea altă alianţă nici cu PSD, nici cu PD-L. Nu există drum de întoarcere pentru PNL. E numai un drum înainte. PNL a depăşit, cred, faza acestor experienţe în cea mai mare parte nefericite şi sensul în care am spus că nu există drum de întoarcere pentru PNL este acela că PNL va trebui să încerce cu toate puterile sale să joace propria carte în politica românească?, a declarat Antonescu în discursul său, susţinut la Ploieşti, cu ocazia lansării candidaţilor liberali pentru Primăria locală şi Consiliul Judeţean Prahova.

Deputatul liberal a adăugat că, din punctul de vedere al PNL, reapropierea de PD-L sau de Traian Băsescu este ?inadmisibilă?, iar zvonurile privind eventuala refacere a Alianţei D.A. ?nu au nicun fel de bază în realitate?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close