Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu susţine alegerile anticipate: Românii au nevoie de un Guvern nou (VIDEO)

Crin Antonescu susţine alegerile anticipate: Românii au nevoie de un Guvern nou (VIDEO)

Crin Antonescu susţine alegerile anticipate: Românii au nevoie de un Guvern nou (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
01 Aug 2010   •   22:11

?Eu sunt de acord că cel mai bine ar fi să avem alegeri anticipate şi pentru Parlament şi pentru Preşedinţie, care să ne dea o nouă expresie de putere politică, în conformitate cu actuala opţiune a electoratului, şi şansa unui Guvern nou", a declarat Crin Antonescu, invitat la emisiunea Sinteza Zilei.

Însă, în practică, acest lucru este greu de realizat, a adăugat liderul PNL care a mai precizat că principalul interes al cetăţenilor este şansa la un Guvern nou şi responsabil.

?Problema de fond este să înţelegem că noi toţi avem o problemă de natură morală. Din cauza acestor carenţe ajungem să avem salarii şi pensii foarte mici, să fim corupţi sau să fim victimele corupţiei?, a mai menţionat preşedintele Partidului Naţional Liberal.

În opinia liderului PNL, pe scena politica vor rămâne două partide dominante, PNL şi PSD. ?Vom vedea care va fi ordinul lor de mărime în electorat, însă bătălia asta este?, a declarat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL şi-a exprimat şi părerea referitoare la Partidul Social Democrat. "În ceea ce priveşte PSD, eu am avut rezerve, dar nu date de ideologie (..) PSD e deja un partid istoric care, oricât s-ar simţi lezat domnul Ponta, e legat de persoana lui Ion Iliescu, persoană care amestecă lucruri bune şi rele. Problema PSD-ului este despărţirea de Ion Iliescu?.

Antena3.ro

 

 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Crin Antonescu
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close