Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu (USL): Aşteptăm o invitaţie oficială la dialog din partea prim-ministrului Ungureanu

Crin Antonescu (USL): Aşteptăm o invitaţie oficială la dialog din partea prim-ministrului Ungureanu

Crin Antonescu (USL): Aşteptăm o invitaţie oficială la dialog din partea prim-ministrului Ungureanu
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    01 Mar 2012   •   22:45

Opoziţia nu refuză un dialog cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, însă aşteaptă o invitaţie oficială şi concretă din partea prim-ministrului, a spus Crin Antonescu, copreşedinte al USL, în ediţia de joi seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"Aşteptăm o invitaţie oficială la dialog din partea prim-ministrului. (...) În principiu, îi vom da curs, dar eu am văzut undeva în presă această informaţie. Suntem deschişi unui dialog, cu condiţia ca el să fie serios, dar e trist că un prim-ministru nou, de care unii leagă speranţe, învestit cu un parlament în care opoziţia e în grevă, n-a avut ca prima problemă un dialog. (...) Deci, când o să avem o invitaţie concretă, dăm un răspuns concret", a spus preşedintele PNL, Crin Antonescu.

În acest sens, şeful liberalilor a dat şi un exemplu de invitaţia la dialog pe care a primit-o de la omologul său din Germania.

"În urmă cu o lună, omologul meu din germania m-a contactat să ne întâlnim, marţi, la ora 15, la Berlin, la cancelarie. Când prim-ministrul va spune doresc dialog cu opoziţia, în ziua x, la ora x, în locul cutare, vom spune da, participăm, e acceptabil sau nu", a precizat Crin Antonescu, copreşedinte al USL.




×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close