Antena 3 CNN Politică Cristian Preda, decorat de preşedintele Traian Băsescu cu Steaua României în grad de cavaler

Cristian Preda, decorat de preşedintele Traian Băsescu cu Steaua României în grad de cavaler

Cristian Preda, decorat de preşedintele Traian Băsescu cu Steaua României în grad de cavaler
Sursa foto: Cristian Preda
02 Iul 2009   •   19:10

Fostul consilier prezidenţial pentru Educaţie şi Cercetare, Cristian Preda, a fost decorat, joi, de preşedintele Traian Băsescu cu Ordinul naţional Steaua României în grad de cavaler. O spune chiar proaspătul europarlamentar pe propiul blog.
"Astăzi am avut bucuria de a fi decorat de Preşedintele României cu Steaua României în grad de cavaler. După ce anul trecut, regele Belgiei m-a decorat cu ordinul Leopold in grad de ofiţer, iar la începutul acestui an am primit Legiunea de onoare în grad de cavaler, sunt onorat acum cu cel mai important ordin al României", a scris Preda, astăzi pe blogul personal.
Fostul consilier explică că distincţia i-a fost acordată pentru activitatea academică depusă, coroborată cu promovarea României pe plan internaţional şi munca de la Cotroceni în calitate de consilier prezidenţial.
"Decretul spune ca am primit Steaua Romaniei pentru activitatea mea academică, pentru promovarea României pe plan internaţional şi pentru munca de la Presedinţie din ultimii 2 ani", arată Preda.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close