Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bombă pentru Klaus Iohannis

Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bombă pentru Klaus Iohannis

Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bombă pentru Klaus Iohannis
Sursa foto: foto: captura Antena 3/ Agerpres
12 Iun 2018   •   22:08

Jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat, marți, la "Sinteza Zilei" un scenariu-bombă pentru Klaus Iohannis.

"Domnul Klaus Iohannis a încălcat deja Constituția. Gata! În acest moment, o încălcare atât de gravă a Constituției, și clară, dacă PSD nu începe procedurile de suspendare și apoi de referendum de demitere, poate să plece de la putere, dintr-un simplu motiv: domnul Klaus Iohannis, dacă nu se întâmplă acum, nu va mai promulga nicio lege. Dacă dvs. din platou îmi puteți spune ce face PSD dacă Klaus Iohannis refuză să promulge legile, atunci eu mă predau. (...)

O lună de zile Klaus Iohannis se duce la 'garaj', ca și domnul Traian Băsescu, și eu, cetățeanul Cristoiu, voi vedea dacă acest președinte merită să fie votat în continuare.

Dacă domnul Iohannis va dovedi, se va duce prin țară, va veni la televiziune, se va explica, pentru că în perioada asta de o lună, vă avertizez, domnul Klaus Iohannis nu va mai fi președinte - are o problemă: nu se mai poate duce la Sibiu, pentru că nu mai beneficiază de alaiul SPP, nu mai beneficiază de STS, nu mai beneficiază de domnul Helvig și de domnul Predoiu - în acel moment voi vedea, în sfârșit, pe bunul sau răul politician Klaus Iohannis.

Dacă din 'garaj' sau de unde se va duce el mă va convinge eu unul voi vota împotriva demiterii sale", a spus Ion Cristoiu.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close