Antena 3 CNN Politică CTP explică de ce este ”o eroare” ieșirea lui Iohannis în mijlocul protestatarilor

CTP explică de ce este ”o eroare” ieșirea lui Iohannis în mijlocul protestatarilor

CTP explică de ce este ”o eroare” ieșirea lui Iohannis în mijlocul protestatarilor
de M.Z.    |    08 Feb 2017   •   22:22

Președinte Klaus Iohannis a greșit atunci când a venit la grupul de protestatari adunaţi la Cotroceni pentru a sta de vorbă cu ei, a apreciat jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu.

„Este o eroare din partea domnului președinte Iohannis. Aici, probabil, a dat curs unei idei a consilierilor săi, unei idei de campanie electorală. Ninge în felul ăsta, e foarte frig, sunt condiții crâncene. Ar fi trebuit să îi invite (pe protestatari, n.r.) înăuntru, în Palatul Cotroceni”, a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit unei televiziuni de știri.

„Sunt 100 de oameni acolo, da? Trebuia să spună: cine dorește poate să intre în Palat să stea de vorbă cu președintele. Și, cu siguranță, atunci ar fi putut avea loc o discuție. Așa, a ieșit între acești oameni rebegiți de frig, foarte nervoși și, practic, s-a blocat orice discuție de către cei aflați în primul rând al manifestanților, foarte violenți verbal, foarte gălăgioși. Iar trimisul de ceai, iarăși, este o eroare. Atunci când stai într-un astfel de frig și protestezi, n-ai nevoie de ceai. Se presupune că ai renunțat nu numai la ceai, ci și, poate, la sănătatea ta”, a adăugat jurnalistul.

Preşedintele Klaus Iohannis a mers miercuri să discute cu protestatarii de la Palatul Cotroceni, după ce în cursul serilor trecute manifestanţii au susţinut că şeful statului ar trebui să vorbească şi cu ei, aşa cum a vorbit cu protestatarii din Piaţa Universităţii

×
Subiecte în articol: proteste Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close