x close

CTP, mesaj acid la adresa PNL și USR: Oamenii așteptau în primul rând cinste, ca din punct de vedere moral să fie opusul celor de la PSD!

de D.G.    |    21 Feb 2020   •   22:51
CTP, mesaj acid la adresa PNL și USR: Oamenii așteptau în primul rând cinste, ca din punct de vedere moral să fie opusul celor de la PSD! 817 foto- Facebook/ Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu afirmă că partidele care au făcut opoziție PSD nu au înțeles niciodată ce așteaptă de la ei alegătorii care au votat împotriva social-democraților.

„PSD a fost înfrânt. S-a mai întâmplat asta, în 30 de ani. PSD a fost cel mai important partid în acești 30 de ani, a fost la guvernare în 70% din acest timp. Până anul trecut nu a pierdut niciun rând de alegeri. Uneori nu a câștigat, cum s-a întâmplat în 2008 dar nici nu a pierdut. A fost întotdeauna în prima poziție politică în România.

A fost totuși învins de câteva ori, de Convenția Democratică în 1996, a fost învins de Băsescu în 2004 și 2009. De fiecare dată, ce au așteptat oamenii, după scoaterea PSD de la conducere? Ceva ce nu a înțeles „dreapta”. Nu a înțeles niciodată ce așteaptă oamenii după ce PSD a fost scos pe tușă de ei, de alegători”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Oamenii așteptau o guvernare cinstită. Acești liberali și USR au ajuns la putere în urma unor manifestări care nu s-au bazat pe buzunar și burtă, cum se întâmplă de obicei. Colectiv – oamenii ăia au ieșit pentru chestii profund umane. OUG 13 – au ieșit pentru că era un abuz teribil. 10 august nu a fost o manifestație pentru mărirea pensiilor și salariilor, a fost manifestarea unei idei. Cei care au votat așa – și ei au scos PSD din pâine – așteaptă din partea celor aflați acum la guvernare tot idei morale și comportament în registrul moral”, a mai spus Cristian  Tudor Popescu, la Digi24.

Citeşte mai multe despre:

cristian tudor popescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati