Antena 3 CNN Politică Dan Barna spune că Drulă, ministrul său, nu e în pericol de remaniere: ”Nu se discută în Guvern despre asta”

Dan Barna spune că Drulă, ministrul său, nu e în pericol de remaniere: ”Nu se discută în Guvern despre asta”

Cătălin Drulă nu va fi remaniat din cauza discuţiilor în contradictoriu pe tema banilor pentru Transporturi, susține Dan Barna.

Dan Barna spune că Drulă, ministrul său, nu e în pericol de remaniere: ”Nu se discută în Guvern despre asta”
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    06 Aug 2021   •   18:09

Vicepremierul spune însa că vor mai exista discuţii în coaliţie despre modul în care se vor împărţi banii, in speranța ca Florin Cițu se va răzgândi.

”Poziția Ministerului Transporturilor a fost prezentată chiar ieri de către colegul meu în spațiul public, pe pagina sa, și nu se discută la momentul de față în Guvern despre niciun fel de remaniere.

Cifrele care au fost prezentate în spațiul public au fost prima propunere de la care au început discuțiile la nivelul coaliției și la nivelul liderilor coaliției. Am discutat pe fiecare minister în parte. Sunt convins că vom ajunge la o formulă care să fie echilibrată.

Și la Transporturi și la celelalte ministere am discutat exact, foarte specific. Au fost discuții pe necesar, pe obligațiile pe care le are și Ministerul Transporturilor și celelalte ministere”, a declarat Dan Barna.

×
Subiecte în articol: Dan Barna Cătălin Drulă
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close