Antena 3 CNN Politică Dâncu: Nu cred că Băsescu a împins-o pe Elena în politică

Dâncu: Nu cred că Băsescu a împins-o pe Elena în politică

Dâncu: Nu cred că Băsescu a împins-o pe Elena în politică
10 Mar 2008   •   19:23

Discursul susţinut de Elena Băsescu în faţa studenţilor democrat-liberali a stârnit un val de reacţii în presa de astăzi. Invitat la Ştirea Zilei, social-democratul Vasile Dâncu spune că fiica preşedintelui dă dovadă că este o fire extrem de emotivă. Asta ar explica bâlbele şi greşelile făcute ea. Social-democratul respinge însă ideea potrivit căreia în spatele ascensiunii politice a Elenei s-ar afla preşedintele. ?Eu nu cred că preşedintele îşi împinge fata să facă politică. Este o funcţie de anturaj. Cred că fata este momită de tineri din PDL, iar în spatele ei se află o cohortă întreagă de colegi care vor să se pună bine cu preşedintele. Mergând în spatele ei ca în urmă unui scut?, a declarat Dâncu.

Un mesaj mult mai dur a avut Mugur Ciuvică. Liderul Grupului de Investigaţii Politice a îndemnat-o pe fiica şefului statului să se gândească la un pact pentru gramatică şi apoi să aspire la funcţii politice. ?Este foarte interesant contrastul dintre Elena Băsescu şi Traian Băsescu. Ea este opusul tatălui ei, care a câştigat aproape totul până acum în politică prin discurs?, a subliniat el.

De cealaltă parte, jurnalistul Dan Capatos explică bâlbele tânărului politician prin anturajul său şi prin mediul din care provine. ?Este o fată dezrădăcinată, scoasă din cluburile ei şi plasată în politică. Ea este împinsă de la spate să facă acest lucru?, susţine jurnalistul.

Cu totul altfel este văzută problema din tabăra Elenei Băsescu. Contactată telefonic de Antena 3, Monica Iacob Ridzi, preşedintele organizaţiei de tineret a PD-L, a declarat că nu poate fi condamnat nimeni pentru emoţiile de început. ?De foarte multe ori, Elena a vorbit foarte bine la microfon în public?, iar faptul că se folosesc şi înregistrări vechi de 3 ani arată că ?fata preşedintelui este o ţintă?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close