Antena 3 Politică PSD: Oameni din întreaga țară îndură acum pe lângă ger și umilința de a fi priviți drept ”răspânditori de viruși”

PSD: Oameni din întreaga țară îndură acum pe lângă ger și umilința de a fi priviți drept ”răspânditori de viruși”

de Laura Dinu    |    24 Noi 2020   •   11:15
PSD: Oameni din întreaga țară îndură acum pe lângă ger și umilința de a fi priviți drept ”răspânditori de viruși”
Sursa foto: Hepta

Fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), social-democratul Daniel Botănoiu, critică dur Guvernul Orban pentru că ține în frig toți producătorii locali care încearcă să își vândă la piață produsele.

"Ziua de muncă a unui producător care își vinde la piață produsele începe înainte de ora 5 dimineața, când afară, unde l-a trimis Orban să vândă, sunt deja temperaturi negative.

Oameni din întreaga țară îndură acum pe lângă ger și umilința de a fi priviți drept ”răspânditori de viruși” de către mai marii care își încep ”lucrul” în Palatul Victoria pe la orele 9 – 10, la 25 de grade Celsius, savurând cafeaua fierbinte!

”Le doresc producătorilor români să aibă putere”

Nu cred că a existat în ultimii 20 de ani bătaie de joc mai mare la adresa agricultorului român decât ceea ce face de un an de zile guvernul Orban! Le doresc producătorilor români să aibă putere și fac un apel către toți românii, ca măcar o vizită la supermarket să o înlocuiască cu mersul în piețe și să cumpere de la producătorii locali, să le arate că munca lor e importantă!

Haideți să ajutăm producția românească să supraviețuiască și pe 6 decembrie să arătăm guvernului Orban că nu merită să conducă România!", este mesajul postat de  Daniel Botănoiu pe pagină oficială de Facebook a Partidului Social Democrat. 

 

×
Subiecte în articol: daniel butănoiu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close