Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin: „Majoritatea parlamentară este pusă sub semnul întrebării”

Daniel Constantin: „Majoritatea parlamentară este pusă sub semnul întrebării”

Daniel Constantin: „Majoritatea parlamentară este pusă sub semnul întrebării”
Sursa foto: Foto: Facebook/Daniel Constantin
21 Iun 2017   •   15:48

Majoritatea parlamentară şi legitimitatea viitoare a Guvernului pot fi puse sub "semnul întrebării", după votul în favoarea moţiunii de cenzură de miercuri, scrie, pe Facebook, deputatul Daniel Constantin, preşedintele Partidului Pro România.

"Astăzi, Guvernul PSD care a fost învestit cu 295 de voturi în ianuarie a fost demis de Liviu Dragnea. De astăzi, majoritatea parlamentară poate fi pusă sub semnul întrebării, cele 241 (inclusiv minorităţile naţionale) de voturi fiind obţinute printr-un şantaj nemaivăzut în politică. În acest moment, PSD şi ALDE nu mai au majoritate fără minorităţile naţionale", consideră Constantin.

El adaugă că partidul său este deschis celor care "s-au săturat de politica pumnului în gură".

"Apelul meu este către toţi colegii din Parlament, către toţi cei care s-au săturat de politica pumnului în gură pus de liderul oricărui partid! De azi, uşile Pro România sunt deschise colegilor care vor să facă politică altfel!", afirmă el.

În încheiere, Constantin spune că va vota împotriva unui guvern "marionetă", a cărui legitimitate este "pusă sub semnul întrebării".

"Chiar dacă am plecat din guvern, am înţeles votul oamenilor şi am votat cu majoritatea în continuare. De astăzi, legitimitatea Guvernului este pusă sub semnul întrebării. Ca atare, vom vota împotriva unui guvern marionetă a lui Dragnea şi Tăriceanu" - adaugă Constantin.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close