Antena 3 CNN Politică Daniel Ionașcu: Ludovic Orban – Caligula de România. Am încrederea că își va pierde preaînaltele funcții

Daniel Ionașcu: Ludovic Orban – Caligula de România. Am încrederea că își va pierde preaînaltele funcții

Premierul Ludovic Orban este „Caligula de România”, transmite Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Daniel Ionașcu: Ludovic Orban – Caligula de România. Am încrederea că își va pierde preaînaltele funcții
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Țigănilă    |    21 Oct 2020   •   15:30

Daniel Ionașcu transmite, într-o postare pe Facebook, că regretă „deriva morală” a PNL sub conducerea lui Ludovic Orban și critică includerea pe listele pentru alegerile parlamentare, pe locuri eligibile, a unor „apropiați ai premierului”.

”Ludovic Orban, “Caligula de România”!

Dincolo de competiția electorală imediată, am respectat întotdeauna partidele istorice, care au avut realizări majore în istoria națiunii noastre. De aceea regret sincer deriva morală în care a ajuns Partidul Național Liberal sub conducerea lui Ludovic Orban. Ultima “realizare” a actualului premier: includerea pe listele pentru alegerile parlamentare a unor “apropiați” care, fără a avea nicio legătură cu liberalismul, au meritul de a-l fi slujit personal pe Ludovic Orban. Cazul unui domn care i-a fost șofer și ocupă astăzi un loc eligibil pe listele PNL este sugestiv în acest sens.

Reamintesc celor pasionați de istorie – pentru domnul Orban informația este, probabil, în premieră – că împaratul roman Caligula, înnebunit de putere și excese, și-a făcut calul “senator”! Rezultatul? Catastrofal!

Am convingerea fermă că, foarte curând, Caligula de România își va pierde, democratic și transparent, preaînaltele funcții”, scrie Daniel Ionașcu pe Facebook.

Persoana la care face referire Daniel Ionașcu este Costel Barbu, cel care ocupă prima poziție pe lista PNL Teleorman pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. Cei doi au devenit apropiați în 2017, după ce Barbu i-a fost șofer lui Ludovic Orban în campania pentru alegerile interne din PNL.


 


 


 


 


 


 

×
Subiecte în articol: Daniel Ionașcu Ludovic Orban
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close