Antena 3 CNN Politică Dănuț Andrușcă reacție după înregistrările cu Adrian Țuțuianu: „Totul are o limită. Aștept să mă lămuresc înainte de a-l da în judecată”

Dănuț Andrușcă reacție după înregistrările cu Adrian Țuțuianu: „Totul are o limită. Aștept să mă lămuresc înainte de a-l da în judecată”

Dănuț Andrușcă reacție după înregistrările cu Adrian Țuțuianu: „Totul are o limită. Aștept să mă lămuresc înainte de a-l da în judecată”
10 Oct 2018   •   13:42

Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, a avut o primă reacție după jignirile colegului său din PSD, Adrian Țuțuianu. 

„Aștept ca dl Țuțuianu să explice întregul context în care au fost făcute declarațiile respective, precum și care sunt pasajele scoase din context și care sunt spusele sale netrunchiate.

Domnia a spus că declarațiile sale au fost trunchiate și scoase din context. Aștept să mă lămuresc în legătură cu acest lucru înainte de a-l da în judecată. Sunt un om decent și bine-crescut, dar îi rog pe toți cei tentați să nu confunde toleranța mea. Totul are o limită.

Cred că PSD nu duce lipsă de dușmani în afara partidului, ca să existe și dușmănii interne de o asemenea amploare, exprimate într-un mod care nu face deloc cinste unui social-democrat și cu atât mai puțin unui fost ministru”, a declarat Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei, pentru presa locală.

Citește și: Reacția lui Adrian Țuțuianu despre înregistrări: Sunt avocat de meserie și știu foarte bine ce vorbesc

Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a fost surprins insultându-şi colegii de partid. Potrivit înregistrărilor, Adrian Ţuţuianu a spus despre ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, că „este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de cinci minute când vorbeşte cineva cu el”. 

×
Subiecte în articol: reactie inregistrari Adrian Ţuţuianu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close