Antena 3 Politică De ce nu poartă mască şeful PSD Vaslui? Buzatu: Cred în Dumnezeu, nu în coronavirus. Haideți să fim serioși!

De ce nu poartă mască şeful PSD Vaslui? Buzatu: Cred în Dumnezeu, nu în coronavirus. Haideți să fim serioși!

de Denisa Nedelcu    |    17 Iul 2020   •   16:50
De ce nu poartă mască şeful PSD Vaslui? Buzatu: Cred în Dumnezeu, nu în coronavirus. Haideți să fim serioși!
Sursa foto: Hepta

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a spus că nu poartă mască de protecţie, invocând "măsurile simple" luate de guvern, nu crede în coronavirus şi se bazează pe Dumnezeu.

Apoi, social-democratul şi-a nuanţat declaraţia în care le-ar fi spus colegilor săi e partid că "nu crede" în COVID și că aceștia sunt "toți, niște proști", potrivit digi24.ro.

Şeful PSD Vaslui: Cred în Dumnezeu, dar nu cred în coronavirus

"(...) S-a titrat că eu nu cred în coronavirus. Evident, cred în Dumnezeu, de exemplu, dar nu cred în coronavirus. Haideți să fim serioși! Asta e o chestiune de determinare științifică, medicală etc., nu de credință ca atare. Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirusul e treaba lui, nu sunt eu client. Colegii mei trebuie să audă bine, dar poate că unii nu aud bine, în orice caz media națională aude foarte prost. 

Am spus, dar era vorba de altceva, era într-un anumit context în care se marșa pe măsurile acestea foarte simple care, din păcate, au condus la situația în care avem de-a face cu o incidență din ce în ce mai mare a virusului față de cetățenii români", a declarat liderul social-democrat din Vaslui, Dumitru Buzatu.

Buzatu: Nu port mască, în semn de protest pentru simplitatea și absurditatea măsurilor!

Social-democratul nu poartă mască de protecţie, pentru că aceasta ar fi o măsură prea simplă luată de guvern în criza din sănătate, însă spune că este de părere că trebuie "gândite măsuri complicate" în lupta cu coronavirusul.

"Ori, eu cred că trebuie gândite măsuri mai complicate. Tot o dăm cu purtați mască, stați în casă, iată că infectarea este în expansiune. Mergeți mai departe cu aceste măsuri foarte simple. Eu nu port mască, am explicat, nu îndemn pe nimeni, pe toți i-am îndemnat să respecte legea. Dar eu, în semn de protest pentru simplitatea și absurditatea unor asemenea măsuri, nu port mască!”, susţine Buzatu.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close