Antena 3 CNN Politică Demisie din PNL cu acuzații grave: „O gaşcă de tip mafiot conduce astăzi partidul”

Demisie din PNL cu acuzații grave: „O gaşcă de tip mafiot conduce astăzi partidul”

Demisie din PNL cu acuzații grave: „O gaşcă de tip mafiot conduce astăzi partidul”
20 Feb 2017   •   20:54

Liberala Mariana Câju, fost preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Braşov, a anunţat, luni, printr-o scrisoare deschisă, că îşi dă demisia din PNL afirmând că „o gaşcă de tip mafiot conduce astăzi partidul".

Mariana Câju aduce acuzaţii grave unora dintre colegii săi, spunând că pentru ajunge în partid „nu trebuie să fii competent, nu trebuia să îndeplineşti criteriile de integritate, trebuia doar să aparţii acestei grupări cu apucături mafiote de proastă calitate sau chiar staliniste, deviza lor fiind «cine nu este cu noi este împotriva noastră»", potrivit romaniatv.net.

”Am fost eliminată din administrația locală brașoveană de conducerea vechiului PNL pentru că o gașcă de tip mafiot conduce astăzi partidul. În Partidul Național Liberal nu mai este o virtute să fii onest, cinstit, să lupți împotriva corupției, să fii competent. Virtute în PNL, astăzi, este să aparții acestei „cosca" de tip Cosa Nostra și să practici „omerta". Spun asta pentru că i-am urmărit zilele acestea cum așteptau plini de încredere aprobarea OUG 13, pentru că, dragii mei, dacă o parte din colegii noștri se erijează în protestatari, ei nu au nicio legătura cu cei care manifestă împotriva corupției. Eșecul PNL Brasov este elocvent. Revolta oamenilor este îndreptată împotriva întregii clase politice”, precizează Mariana Câju, membru al PNL din 1990.

Ea mai spune că a fost chiar ameninţată şi şantajată de colegii ei de partid.

”Să dispară"- aceasta este dorința lor pe care eu astăzi le-o îndeplinesc. Am ales să plec, dar nu voi accepta să fac compromisuri cu acești indivizi”, mai spune Câju.

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close