Antena 3 CNN Politică Deputatul Marian Mina (PSD): "Plagiatorul şef Nicolae Ciucă ştie foarte bine ce dezastru economic au lăsat în urmă ceilalţi doi premieri de dreapta"

Deputatul Marian Mina (PSD): "Plagiatorul şef Nicolae Ciucă ştie foarte bine ce dezastru economic au lăsat în urmă ceilalţi doi premieri de dreapta"

Marian Mina, deputat PSD, a afirmat că Nicolae Ciucă, pe care îl acuză de plagiat, este conștient de gravitatea dezastrului economic lăsat în urmă de cei doi foști premieri de dreapta, Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Deputatul Marian Mina (PSD): "Plagiatorul şef Nicolae Ciucă ştie foarte bine ce dezastru economic au lăsat în urmă ceilalţi doi premieri de dreapta"
Sursa foto: Facebook I Marian Mina
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Aug 2023   •   16:46

Marian Mina a spus că guvernele liberale s-au împrumutat peste măsură, iar premierul Nicolae Ciucă știe foarte bine ce dezastru economic au lăsat în urmă.

"Liberalii au bătut record după record, în sens negativ, inclusiv la deficitul bugetar și au acum tupeul să strâmbe din nas la măsurile pe care Guvernul Ciolacu TREBUIE să le aplice pentru a NU pune lacăt pe România.

Cifrele sunt clare: în 2019 - cu #PSD la guvernare -, deficitul bugetar era de 2,8% din PIB. După ce dreapta a pus mâna pe țară, deficitul a explodat.

În 2 două luni, acesta a crescut cu 60%. În 2020, am ajuns la un deficit record(inclusiv în Uniunea Europeană) de 9,2% din PIB.

Citește și: Sorin Grindeanu, atac dur la guvernarea PNL: ”Nici în prezent nu știm unde s-au dus acești bani!”

Iar nenorocirile provocate de premierii de dreapta s-au ținut lanț. Evident, și datoria guvernamentală a spart orice bariere, de la 365 de miliarde de lei, cât era în octombrie 2019(ultima lună de guvernare PSD), a ajuns la 558 de miliarde, în noiembrie 2021. Mai rău este că nici acum nu se știe unde sunt acești bani, ce-au făcut cu ei și pentru ce ne-au îngropat în datorii.

Ei au distrus economia țării și nu îi interesează deloc să își repare greșelile, că doar așa a fost mereu PNL-ul", a spus deputatul PSD.

Marian Mina subliniază că politicienii de dreapta au distrus economia țării și nu par să fie interesați să repare greșelile făcute, întrucât acesta ar fi fost modul de acțiune al PNL-ului de-a lungul timpului.

Plagiatorul șef Nicolae Ciucă știe foarte bine toate acestea și mai știe că, dacă nu aplicăm ACUM măsurile de reducere a cheltuielilor statului și cele privind sistemul fiscal, vom rata cea mai mare șansă de dezvoltare a #României", a scris Marian Mina, pe pagina sa de Facebook.

Plagiatorul şef Nicolae Ciucă ştie foarte bine ce DEZASTRU economic au lăsat în urmă ceilalţi doi premieri de dreapta,...

Publicată de Marian Mina pe Joi, 3 august 2023

×
Subiecte în articol: Marian Mina PSD Nicolae Ciucă
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close