Antena 3 Politică Dezvăluirile despre trecutul controversat al liderului partidului au pornit jihadul în USR. Ce i s-ar pregăti lui Dan Barna

Dezvăluirile despre trecutul controversat al liderului partidului au pornit jihadul în USR. Ce i s-ar pregăti lui Dan Barna

16 Oct 2019   •   17:44
Dezvăluirile despre trecutul controversat al liderului partidului au pornit jihadul în USR. Ce i s-ar pregăti lui Dan Barna

Dezvăluirile legate de trecutul controversat al președintelui USR, Dan Barna, ar fi stârnit o revoltă în formațiunea politică.

Mai mulți membri îi reproșează lui Dan Barna că ascunde adevărul și trage în jos întregul partid. Mai mult, s-ar cere chiar demisia lui Dan Barna din fruntea USR.

„Totuși sunt jurist: se mai îndoiește cineva că în dosarul Rise despre Dan Barna discutăm în mod cert despre conflict de interese și probleme de integritate? Sper că nu. Aspecte pe care liderul USR trebuie să le explice public, mai ales că și el este jurist, cel puțin a terminat facultatea de drept.

Altfel mă îndoiesc că USR mai poate clama ascendența morală pe teme de anticorupție, abuz de putere, conflicte de interese și integritate.

Dacă Dan Barna ar fi fost într-o funcție publică, acum avea dosar la DNA și ANI. Fără discuție, strict pe fapte. Eu sper ca USR să aibă inteligența colectivă necesară și să decidă dacă un astfel de lider ne reprezintă”, e unul dintre mesajele de pe grupul de comunicare al USR, intrat în posesia PSNews.ro.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Dan Barna

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close