Antena 3 CNN Politică Diana Şoşoacă, singură la protestul anunţat de ea

Diana Şoşoacă, singură la protestul anunţat de ea

Senatorul Diana Şocoacă a chemat sâmbătă oamenii la protest, doar că susţinătorii au venit într-un număr restrâns.

Diana Şoşoacă, singură la protestul anunţat de ea
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Mar 2021   •   17:32

"Ieşiţi o dată în stradă şi vă rog duceţi-vă la Cimitirul Ghencea, aprindeţi o lumânare şi puneţi un buchet de flori celei care a fost una dintre cele mai iubite şi mai de seamă cântăreţe de muzică lăutărească Cornelia Catanga.

Mă întreb unde sunt colegii ei artişti? Unde sunteţi, că vă înfingeaţi toţi, să fiţi pe lângă ea. (...)   

Diana Şoşoacă, singură la protestul anunţat de ea

M-am săturat de telefoanele voastre când vă lamentaţi, în timp ce morţii voştri nu mai au parte de o înmormântare creştinească", spune Diana Şoşoacă.

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, la cimitirul Ghencea Civil din Bucureşti. Artista a fost răpusă de COVID-19. Cântăreaţa de muzică lăutărească a murit vineri dimineaţă, la Spitalul Universitar din Capitală.

Este însă scandal de proporţii între familie şi reprezentanţii spitalului, după ce apropiaţii artistei ar fi vrut ca trupul ei să fie depus la capelă, unde fanii acesteia ar fi putut să vină să îşi ia rămas-bun, însă nu a fost posibil că testele au confirmat infecţia cu coronavirus, ceea ce a impus procedura specială.

Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit de COVID-19

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit vineri, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Ea a fost internată joi, în stare gravă, după ce se tratase acasă cu Ivermectină şi spunea că nu crede în existenţa virusului.

Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Catanga avea 63 de ani și era una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească. Ea împărțea scena de ani de zile cu soțul său, Aurel Pădureanu.

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă protest
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close